Bogaert 119 - 9260 Wichelen
Tel.: 052 77 00 92052 77 00 92
Contacteer ons!
contact
Tegels geplaatst met lijm of mortel

Perfect afgewerkte tegelwerken

Overal in huis waar er tegelwerken moeten uitgevoerd worden kunt u rekenen op het vakmanschap van SB Projects uit Wetteren. Zo plaatsen wij vloeren in uw garage, badkamer, keuken,… maar eveneens muurtegels en mozaïeken.

Alle soorten vloeren

Wij plaatsen zowel tegels in keramiek als in natuursteen. Natuursteen wordt meer gebruik voor buiten (terras) maar kan ook voor binnen aangewend worden indien u dit wenst. Keramiek wordt door ons steeds in lijm gezet, natuursteen in mortel omdat dit dikker en sterker is.

Erkende leveranciers

In de toonzaal van onze vaste leveranciers: Verneert uit Uitbergen en Claus uit Erpe-Mere kiest u de tegels van uw keuze. De tegelwerken regio Wetteren in uw woning worden met de grootste nauwkeurigheid uitgevoerd. Ook de lijmkeuze is hierbij van groot belang. Deze wordt door ons gekozen op basis van de ondergrond. Bovendien speelt het ook een grote rol of er vloerverwarming aanwezig is of niet. Onze lijmen zijn van zeer hoge kwaliteit: Mapei en Weber. Vragen of graag een vrijblijvende offerte? Bel ons meteen!

Clikc+